Vähän jäänyt kirjoittaminen ja siis myös korujen teko. Tein vähän turhan innolla tuossa sellaisessa putkessa, että oikean käden kämmen kipeytyi. :D Pitää aina nuo vaijerin päät puristaa pihdeillä kovaa ja ikäänkuin olisi ollut mustelmat kämmenen sisällä. Ei päälle päin näkynyt mitään, mutta käsi ei kärsinyt enään puristella pihtejä. Vasemmassa taas ei ollut tarpeeksi voimaa. Nyt se tuntui jo kestävän, että jospa tässä taas helmikärpänen pääsisi puraisemaan uudestaan.

Innostuin tekemään aikaisemmin valmistamaani korvakoruihin ja rannekoruun kaveriksi kaulakorun. On nyt koko setti samaa sarjaa.

1268426088_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Piti laittaa kaulakoruun samanlainen, mutta isompi tuollainen pisara mallinen riipus, mutta muistin sen vasta, kun ketju oli valmis ja tuo oli ainoa jossa oli tarpeeksi iso reikä mennäkseen pienien helmien päällä. :D Katsotaan jos joskus innostun purkamaan korun ja vaihtamaan tuon tai sitten tilaan samoja helmiä ja valmista uuden - oikealla riipuksella. Nämä on siis minimaalisista 1mm lasihelmistä tehty! Mennyt tunti tolkulla aikaa näihin ja silmät kieroon. Kaulakoruun laitoin hopeoidun jatkoketjun, kun olisin halunnut siitä pidemmän, mutta helmet loppui kesken. :P Vähän kaikki siis meni sen kohdalla metsään?!

1268426098_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No, kun joskus taas aika tilata helmiä niin, tilaan noita ja teen pidemmän ja oikealla riipuksella olevan kaulakorun. :)

Viimeistelin myös yhden aikaisemmin tekemäni rannekorun, kun olen huomenna menossa tuon vasemmalla palkissa linkitetys lalluskaisen luokse kylään. Hän on luvannut kokata meille jotain niin, vien yhden korun sitten "vaihtokauppana". Taito taidosta tms... Toivottavasti ei nyt eksy lukemaan tätä, kun tarkoitus olla yllätys. :D Tosin.. Ei täällä taida kukaan käydä, varsinkaan nyt, kun uutta materiaalia ei ole tullut. :)